Notitieblok bedrukt

Altijd een notitievelletje bij de hand met dit stevige notitieblok. Een product dat op ieder bureau gebruikt zal worden. Op dit hoog witte papier is uw logo langdurig in beeld. De velletjes zijn netjes aan elkaar gelijmd op een grijs onderbord. U kunt kiezen uit PMS huisstijl kleuren of full colour bedrukking. De bloks zijn verkrijgbaar vanaf 125 stuks.

Gratis levering in Nederland en België!

Kenmerken Notitie blok:

  • Formaat notitievel 10 x 10 cm
  • Bloks van 5 of 10 cm hoog
  • 80 grams goed beschrijfbaar papier
  • Bedrukking PMS kleuren of full colour
  • Gelijmd op stevig grijs onderbord
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 11 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail info@123drukken.nl

Neem contact op

Categories: Promotie

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande link of illustratie voor een template van de door u bestelde notitiebloks. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail.

Afloop:
Loopt de bedrukking in uw ontwerp helemaal tegen de rand van het papier (zie onderstaande template / roze snijlijn) dan moet u de bedrukking nog 3 mm laten doorlopen tot aan de groene stippellijn (afloop).

notitievel 10x10
Template notitievel 10x10 cm


Specificaties notitieblok

De notievellen zijn van 80 grams mooi wit offsetpapier. U kunt kiezen een bedrukking met PMS huisstijl kleuren (1, 2 of 3 PMS kleuren) of een bedrukking in full colour (CMYK). De bloks zijn te bestellen met een hoogte van 5 cm (500 vel per blok) of 10 cm (1000 vel per blok).

De vellen worden gelijmd aan de kopse kant op een stevig grijs onderbord (600 gram). 
    

Vragen over de notitie bloks? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de bedrukte notitiebloks? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.