Notitieblok bedrukt

Altijd een notitievelletje bij de hand met dit stevige notitieblok in de vorm van een kubus. Een product dat op ieder bureau gebruikt zal worden. Op dit hoog witte papier is uw logo langdurig in beeld. De notitievellen worden met uw eigen design bedrukt in full colour (CMYK). De bedrukte kubusbloks zijn te bestellen met een hoogte van ca. 5 cm (500 vel per blok) of ca. 10 cm (1000 vel per blok). De bloks zijn verkrijgbaar vanaf 125 stuks.

Gratis levering in Nederland en België!

Kenmerken Notitie kubusblok:

  • Formaat notitievel 10 x 10 cm
  • Bloks van 5 of 10 cm hoog
  • 80 grams goed beschrijfbaar papier
  • Bedrukking full colour / CMYK
  • Gelijmd op stevig grijs 600 grams onderbord
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 11 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail info@123drukken.nl

Neem contact op

Categories: Promotie

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande link of illustratie voor een template van de door u bestelde notitiebloks. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail.

Afloop:
Loopt de bedrukking in uw ontwerp helemaal tegen de rand van het papier (zie onderstaande template / roze snijlijn) dan moet u de bedrukking nog 3 mm laten doorlopen tot aan de groene stippellijn (afloop).

notitievel 10x10
Template notitievel 10x10 cm


Specificaties notitie kubusblok

De notievellen zijn van 80 grams mooi wit offsetpapier. De bedrukte notitievellen als kubusblok worden met uw eigen design gedrukt in full colour (CMYK). De bloks zijn te bestellen met een hoogte van ca. 5 cm (500 vel per blok) of ca. 10 cm (1000 vel per blok).

De vellen worden gelijmd aan de kopse kant op een stevig grijs onderbord (600 gram). 
    

Vragen over de bedrukte notitieblokken in kubusvorm? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de bedrukte notitiebloks? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.