Presentatiemappen

Op voorraad

Uw offertes, product- of bedrijfsinformatie komen beter tot hun recht in de full colour bedrukte presentatiemappen van 123drukken! Ook het opbergen van visitekaartjes is mogelijk bij een aantal van onze presentatiemappen. 

De prijzen zijn inclusief een standaard stansvorm, stansen en uitbreken. De mappen worden ongevouwen geleverd. Geen verzendkosten!

Kenmerken Presentatiemappen:

• Vanaf 50 exemplaren
• 350 grams karton
• Ruim A4
• Verschillende stansvormen mogelijk
• Enkel- en dubbelzijdig full colour te bedrukken
• Optioneel te voorzien van laminaat

aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 6 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail info@123drukken.nl

Neem contact op

Categories: Huisstijl , Zakelijk

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes voor een template van de presentatiemap. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar info@123drukken.nl (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).


Map 1 rug 5mm
Map 2 rug 8mm
Map 3 rug 5mm
Map 4 rug 1mm
Map 5 rug 1mm
Map 6 rug 1mm
Map 7 rug 6mm
Map 8 rug 7mm
Map 9 rug 1mm
Map 10 rug 1mm
Map 11 rug 3mm
Map 12 rug 1mm
Map 14 rug 13mm
Map 15 rug 1mm
Map 16 rug 3mm
Map 17 rug 1mm

Presentatiemappen bedrukken

Uw huisstijl of eigen ontwerp wordt gedrukt op stevig 350 grams materiaal. Zowel de binnen- als buitenzijde van de presentatiemap is in full colour te bedrukken. De presentatiemappen zijn al te bestellen vanaf 50 stuks en worden ongevouwen geleverd.

Wij bieden stansvormen aan waarbij ruimte is voor het opbergen van een visitekaartje. Ook voor het bedrukken van visitekaartjes bent u bij 123drukken aan het juiste adres. Klik hier voor meer informatie over onze visitekaartjes. 

Laat uw presentatiemappen lamineren

Geef uw presentatiemappen een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de presentatiemappen beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de presentatiemappen? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u een andere vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.