Actie flyer

Met de opvallende vorm van deze actie flyer wekt u zeker de interesse op! Breng uw product of dienst onder de aandacht of informeer de mensen met een duidelijke boodschap. Met een origineel ontwerp op deze flyer kan uw actie niet misgaan!

Binnen 4 werkdagen bij u geleverd op één adres in Nederland & België!

Kenmerken actie flyer:

  • Formaat: 147 x 147 mm
  • 300 grams gesatineerd MC of mat MC (silk)
  • Dubbelzijdig full colour bedrukt
  • Optioneel te voorzien van laminaat
  • Vanaf 10 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 4 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Retail , Flyers

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande illustratie of link voor een template van de actie flyer. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Actie flyer 147 x 147 mm

Deze actie flyer wordt standaard tweezijdig full colour gedrukt op 300 grams papier en is verkrijgbaar in het formaat 147 x 147 mm. Het 300 grams gesatineerd mc of mat mc (silk) is stevig materiaal. U kunt ervoor kiezen om de actie flyer te laten afwerken met mat- of glanslaminaat.

De prijzen zijn inclusief een standaard stansvorm, het stansen en het uitbreken van de vorm.

Bent u op zoek naar een andere vorm flyer? Klik dan hier voor een compleet overzicht van onze flyers. 

Laat uw flyer lamineren

Geef uw flyers een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de flyers beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. Ook biedt een gelamineerde flyer betere bescherming tegen de zon. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de actie flyers? 

Heeft u vragen over de actie flyers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.