Wobbler Paasei

Of het nu Pasen is of u verkoopt eieren, een ei hoort erbijMet deze eivormige wobbler, en goed ontwerp, tovert u een lach op het gezicht van uw klant. Gebruik nu ook de paasei flyer ter ondersteuning van uw Paas actie!

De prijs is inclusief de eivormige stansvorm, het stansen en het uitbreken van de wobbler, en het opplakken van de plastic wiebelaar op de achterzijde. 

Gratis levering in Nederland & België!

Kenmerken wobbler paasei:

  • Formaat: 148 x 210 mm
  • 250 grams gesatineerd MC
  • Enkelzijdig full colour te bedrukken
  • Optioneel te voorzien van laminaat
  • Vanaf 25 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 5 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Wobblers , Wobblers

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de wobbler paasei. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Wobbler paasei 148 x 210 mm

Wobbler paasei bedrukken

Door de flexibele plastic strip beweegt de wobbler zodra iemand langs de wobbler loopt. De producten in uw schap of op uw balie vallen gegarandeerd op door deze wobbler!

Wobbler paasei is verkrijgbaar in het formaat a5 staand (148 x 210 mm). De wobbler in de vorm van een ei kan enkelzijdig full colour bedrukt worden. Het 250 grams gesatineerd mc is stevig materiaal. U kunt ervoor kiezen om de wobbler te laten afwerken met matlaminaat, glanslaminaat of soft touch laminaat.

Bent u op zoek naar een andere vorm wobbler? Klik dan hier voor een compleet overzicht van onze wobblers. 

Laat uw wobbler lamineren

Geef uw wobblers een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de wobblers beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de wobblers paasei? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de eivormige wobbler? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.