C5 enveloppen bedrukken

Deze serie zakelijke enveloppen zijn gefabriceerd uit een 90 grams extra wit papier met een effen grijze binnendruk. Door de helder witte uitstraling van het papier zal uw post of mailing zeker met succes door uw relaties worden ontvangen. 

TIP! Heeft een C5 envelop met gegomde klep nodig die geschikt is voor automatisch couverteren (vullen & sluiten)? 123drukken.nl heeft de scherpste prijzen voor alle enveloppen! Bel met 088 - 04 05 100 voor een offerte op maat.

Gratis bij u geleverd!

Kenmerken C5 enveloppen:

  • Per 500 exemplaren te bestellen
  • Verkrijgbaar met en zonder venster
  • Handige stripsluiting
  • Goed te bedrukken in full colour
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 5 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Huisstijl , Zakelijk , Enveloppen

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de C5 envelop. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

C5 envelop
venster links
C5 envelop
venster rechts
C5 envelop
zonder venster

C5 enveloppen bedrukken

De C5 envelop met effen grijze binnendruk heeft het formaat 162 x 229 mm. Deze envelop is uitermate geschikt voor het versturen van uw zakelijke post. De voorzijde van de envelop is in full colour te bedrukken met uw eigen ontwerp. Ook is de envelop voorzien van een handige stripsluiting.

Bent u op zoek naar een groter formaat envelop? Bekijk dan onze EA4 enveloppen (220 x 312 mm) of C4 enveloppen (229 x 324 mm). Ook hebben wij een EA5 formaat envelop (156 x 220 mm) in ons assortiment.

De enveloppen met het formaat C5 zijn geschikt voor A5 kaarten of een A4 brief 1x gevouwen.

C5 vensterenveloppen

U kunt ook voor een C5 envelop met venster kiezen. Het vensterformaat is 40 x 110 mm en kan zowel rechts als links gepositioneerd worden.

• Indien het venster links is gepositioneerd, is de stand 20 mm van links en 72 mm van onder
• Indien het venster rechts is gepositioneerd, is de stand 15 mm van rechts en 72 mm van onder

Heeft u vragen over C5 enveloppen? 

Heeft u een speciale aanvraag of staat de gewenste oplage niet in de tabel? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.