Doordruksets/bloks 4-voud

Doordruksets in 4-voud zijn ideaal voor het uitschrijven van orders, schadeformulieren en afleverbonnen. De doordruksets hebben een wit topvel (80 grams) en gekleurde ondervellen (60 grams). 

Gratis geleverd in Nederland & België!

Kenmerken doordruksets 4-voud:

  • Vanaf 10 bloks of 500 losse sets
  • 2de, 3de en 4de vel in meerdere kleuren mogelijk 
  • Nummering mogelijk
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 10 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail info@123drukken.nl

Neem contact op

Categories: Huisstijl

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de doordruksets. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar info@123drukken.nl (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

A4 doordruksets A5 doordruksets A6 doordruksets
Doordruksets A4 Doordruksets A5 Doordruksets A6


Doordruksets 4-voud bedrukken

Laat de doordruksets 4-voud bedrukken met uw logo en bedrijfsgegevens. De doordruksets zijn enkelzijdig te bedrukken in full colour of in uw eigen pms kleuren. De sets zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten (A4, A5 en A6) en kunnen optioneel worden voorzien van 2 of 4 boorgaten.

De sets worden aan de korte zijde gelijmd en u kunt deze laten afwerken als losse set of als blok. Ook is er de mogelijkheid om de sets te laten nummeren. U kunt dit bij de opties op deze productpagina aangeven.

Bent u nog op zoek naar een bijpassende ringband waar u deze afleverbonnen in kunt opbergen? Neem dan een kijkje op onze pagina met ringbanden en ordners.

Heeft u vragen over de doordruksets 4-voud? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u een andere vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.