Ronde flyer

Deze leuke vorm valt zeker op. Met een ronde flyer bent u verzekerd van een hippe, trendy en opvallende flyer. Sportevenementen, dancefeesten of een pizza actie, de ronde vorm is voor vele doeleinden inzetbaar! Lever nu uw eigen ontwerp aan ervaar zelf hoe een ronde flyer een zeer doeltreffend reclamemiddel is!

Binnen 4 werkdagen gratis bij u geleverd op één adres in Nederland & België!

Kenmerken ronde flyer:

  • Diameters: 100, 120, 148, 185 en 210 mm
  • 250 grams gesatineerd MC
  • Dubbelzijdig full colour te bedrukken
  • Optioneel te voorzien van laminaat
  • Vanaf 25 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 4 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail info@123drukken.nl

Neem contact op

Categories: Retail , Flyers

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes voor een template van flyer rond. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar info@123drukken.nl (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Ronde flyer 100 mm
Ronde flyer 120 mm
Ronde flyer 148 mm
Ronde flyer 185 mm
Ronde flyer 210 mm

Ronde flyer bedrukken

Deze ronde flyer wordt standaard tweezijdig full colour gedrukt op 250 grams papier en is verkrijgbaar in de diameters 100, 120, 148, 185 en 210 mm. Het 250 grams gesatineerd mc papier is stevig materiaal. U kunt ervoor kiezen om de flyer te laten afwerken met mat- of glanslaminaat.

De prijzen zijn inclusief een standaard stansvorm, het stansen en het uitbreken van de vorm.

Bent u op zoek naar een andere vorm flyer? Klik dan hier voor een compleet overzicht van onze flyers. 

Laat uw flyer lamineren

Geef uw flyers een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de flyers beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. Ook biedt een gelamineerde flyer betere bescherming tegen de zon. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over flyers rond? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de ronde flyers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.