Wijndoos met bedrukte sleeve

Geef uw wijngeschenk een unieke uitstraling met deze wijndoos inclusief bedrukte sleeve. U schuift de kartonnen sleeve eenvoudig om de mooie wijndoos en u heeft een prachtig geschenk. De stevige wijndozen zijn te bestellen in 5 kleuren. Om deze verpakking nog persoonlijker te maken kunt de sleeves zelfs laten personaliseren. U kunt de wijndozen met sleeve bestellen vanaf 10 stuks.

Gratis geleverd in Nederland en België!

Kenmerken wijndoos met sleeve:

  • Bedrukte sleeve inclusief wijndoos
  • Full colour bedrukking
  • Optie mat- of glanslaminaat
  • Keuze uit 5 verschillende kleuren wijndozen
  • Optie personalisatie sleeve
  • Vanaf 10 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 6 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de Sleeve voor de wijndoos. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

sleeve
Template sleeve

Specificaties wijndoos met bedrukte sleeve

Het product bestaat uit een mooie stevige wijndoos en een bedrukte sleeve. De sleeve wordt door ons al geplakt. Plaats de wijnfles in de doos, schuif de bedrukte sleeve om de wijndoos en u heeft een schitterende wijnverpakking met eigen ontwerp.

De wijndozen zijn te verkrijgen in 5 kleuren : rood, wit, zwart, goud en zilver.
Het formaat van de wijndoos is 90 x 90 x 320 mm en doos is aan de binnenzijde voorzien van een versteviging bij de flessenhals zodat de fles goed is gefixeerd.

De sleeves worden bedrukt in full colour en u kunt eventueel kiezen om de sleeve te voorzien van een mat- of glanslaminaat voor een nog luxere uitstraling. U kunt bovenstaande template gebruiken voor uw ontwerp.

Personaliseren

Om dit mooie geschenk nog persoonlijker te maken kunt u er voor kiezen om de sleeves door ons te laten personaliseren. U levert dan bijvoorbeeld 1 ontwerp aan met een daarin de tekst ‘Beste Naam’ en verder voegt u los een Excel bestand bij met de verschillende namen per sleeve. 

Heeft u vragen over de wijndoos met bedrukte sleeve? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.