Ronde folder 2-luik

De ronde folder tweeluik is een folder waarmee u gegarandeerd zal opvallen. De gestanste folder is enkel- of dubbelzijdig in full colour te bedrukken op verschillende papiersoorten.

Gratis geleverd in Nederland & belgië!

Kenmerken ronde tweeluik folder:

  • Vanaf 25 exemplaren
  • 300 grams papier
  • Diameter 118 mm
  • Gesatineerd, mat MC of offset
  • Enkel- of dubbelzijdig full colour te bedrukken
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 4 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Huisstijl , Folders

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Voor opmaak van de ronde folder kunnen wij u vooraf een template mailen. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Ronde folders tweeluik bedrukken

De ronde folder tweeluik is verkrijgbaar in het formaat 118 mm. De folder zijn gefabriceerd uit stevig 300 grams materiaal.  U kunt kiezen uit de papiersoorten gesatineerd MC, mat MC (silk) of offset. Het is mogelijk om de ronde folder enkelzijdig of dubbelzijdig te laten bedrukken in full colour.

Bent u op zoek naar andere promotionele of huisstijl producten? Neemt u dan snel een kijkje op de betreffende categoriepagina's.

Laat uw ronde folders tweeluik lamineren

Geef uw ronde folders een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de flyers beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de ronde folders tweeluik? 

Heeft u een speciale aanvraag of staat de gewenste oplage niet in de tabel? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.