Papieren wobblers

De papieren wobbler uit één stuk is de milieuvriendelijke variant in ons assortiment. Deze wobblers zijn leverbaar in 4 standaard vormen en te bestellen vanaf 25 exemplaren. U kunt o.a. kiezen uit een 100% recyclede papiersoort. Staat de gewenste specificatie of oplage er niet bij? Neem gerust contact met ons op en wij maken een passende offerte voor u.  

Gratis bezorging in Nederland en België!

Kenmerken papieren wobblers:

  • 4 standaard formaten
  • Wobbler uit één stuk van papier
  • Full colour bedrukking
  • 100% recycled papier mogelijk
  • Vanaf  25 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 5 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Retail , Promotie , Wobblers

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande illustratie of link voor een template van de papieren wobblers. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Rond 85 mm (210 mm lang) Rond 85 mm (240 mm lang)  Rond 109 mm Vierkant 148 mm

De milieuvriendelijke variant:

Deze wobblers zijn compleet van papier gemaakt. Het display gedeelte en de steel worden uit één stuk gestanst. In tegenstelling tot de wobblers die zijn voorzien met een plastic strip. De papieren wobbler uit één stuk is de milieuvriendelijke variant in ons ruime assortiment wobblers. U kunt kiezen uit 3 papier soorten : 100% recycled wit offset papier, gesatineerd mc papier (glad / glossy) & standaard wit offset papier. Zoekt u een andere papiersoort? Geen probleem, als u ons een offerte aanvraag stuurt ontvangt u binnen 24 uur een prijsvoorstel.

Wilt u een wobbler laten maken met uw eigen stansvorm dan is dat ook mogelijk. Ook hiervoor ontvangt u een offerte op maat.   

Bent u op zoek naar een wobbler met plastic strip ? klik dan hier voor het complete overzicht.

Heeft u vragen over de papieren wobbler uit één stuk? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de wobblers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.