Gondeldoosjes bedrukken

Met bedrukte gondeldoosjes heeft u een originele geschenkverpakking. Ideaal voor het overhandigen van een cadeaubon of een bijzondere uitnodiging. De gondeldoosjes worden enkelzijdig full colour bedrukt met uw eigen ontwerp. Gratis bezorging!

Kenmerken gondeldoosjes:

  • Formaten: 232 x 149 mm of 255 x 120 mm
  • 400 grams gesatineerd MC
  • Enkelzijdig full colour te bedrukken
  • Optioneel: voorzien van laminaat
  • Vanaf 25 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 7 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Retail , Verpakkingen

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Als u op de onderstaande links of illustraties klikt dan download u een opmaaktemplate van het gondeldoosje. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Gondeldoosje model 1
232x149mm
Gondeldoosje model 2
255x120mm

Gondeldoosjes bedrukken

De gondeldoosjes worden gedrukt in full colour en zijn al vanaf 25 stuks te bestellen. De doosjes worden geplakt geleverd. Optioneel kunt u de gondeldoosjes laten voorzien van mat- of glanslaminaat.

Bent u op zoek naar ander retail drukwerk? klik dan hier voor een compleet overzicht van ons retail assortiment.

Laat uw gondeldoosjes lamineren

Geef uw gondeldoosjes een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende luxe uitstraling. Na lamineren zijn de gondeldoosjes beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de gondeldoosjes? 

Heeft u specifieke vragen over de gondeldoosjes? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.