Hotelblok

Doe uw gast een plezier met dit speciale notitieblok! Het hotelblok onderscheidt zich van andere schrijfblokken door het kleine aantal vel (10) per blok. Hierdoor is het notitieblok handig in gebruik en prijstechnisch interessant als relatiegeschenk! 

Scherpe prijzen en franco huis geleverd in Nederland & België! 

Kenmerken schrijfblok hotel:

  • Formaten: A4, A5, A6
  • 80 grams wit papier
  • Geplakt op 600 grams grijsbord
  • 10 vel per blok
  • Standaard in full colour bedrukt
  • Vanaf 125 exemplaren
  • Levertijd: 9-10 werkdagen
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 9-10 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Horeca

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van het schrijfblok. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaakprogramma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld  s.v.p. het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Hotelblok A6
Hotelblok A5
Hotelblok A4

Hotelblok bedrukken

Het hotelblok is een handig formaat bloknoot waarop uw gast even snel een notitie kan maken. Stel zelf een bedrukking samen met bijvoorbeeld uw logo. De vellen van het hotelblok hebben een identieke full colour bedrukking en worden aan de kop gelijmd op een 600 grams stevig grijsbord. 

Let op! Standaard worden onze hotelblokken gedrukt zonder lijnen. Wilt u een gelijnd notitieblok? Neem deze lijnen dan op in uw design!

Op onze categoriepagina 'horeca' zijn nog veel meer interessante promotionele producten te vinden om uw exposure te vergroten.

Heeft u vragen over de hotelblokken? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u een speciale aanvraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.