iPhone flyer

Een flyer in de vorm van een iPhone is uiteraard zeer geschikt voor telecomwinkels. Maar door deze, toch zeer herkenbare vorm, leent dit design zich voor talloze overige doeleinden. Maak uw eigen unieke ontwerp en maak via de iPhone flyer reclame voor uw actie, evenement of campagne!

Gratis levering op één adres in Nederland & België!

Kenmerken IPhone flyer:

  • Formaat 60 x 120 mm
  • 400 grams gesatineerd MC
  • Dubbelzijdig full colour
  • Optioneel te voorzien van laminaat
  • Vanaf 25 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 4 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Retail , Flyers

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande illustratie of link voor een template van de iPhone flyer. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

iPhone flyer 60 x 120 mm

Deze iPhone flyer wordt standaard tweezijdig full colour gedrukt op 400 grams papier en is verkrijgbaar in het formaat 60 x 120 mm. Het 400 grams gesatineerd mc is stevig materiaal. U kunt ervoor kiezen om de iPhone flyer te laten afwerken met mat- of glanslaminaat.


De prijzen zijn inclusief een standaard stansvorm, het stansen en het uitbreken van de vorm.

Bent u op zoek naar een andere vorm flyer? Klik dan hier voor een compleet overzicht van onze flyers. 

Laat uw flyer lamineren

Geef uw flyers een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de flyers beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. Ook biedt een gelamineerde flyer betere bescherming tegen de zon. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de iPhone flyers? 

Heeft u vragen over de iPhone flyers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.