Flessenhangers bedrukken

Met een bedrukte flessenhanger geeft u uw fles een persoonlijke touch! U kunt de flessenhangers in full colour laten bedrukken met uw eigen logo of boodschap. Voor een exclusieve uitstraling, kunt u de flessenhanger laten voorzien van een dubbelzijdig mat- of glanslaminaat. 

TIP! Wilt u een leuk alternatief voor de gepersonaliseerde flessenhanger? Kijk dan eens naar onze kartonnen labels! U kunt deze laten bedrukken of voor een meer persoonlijke touch met de hand beschrijven.

Gratis geleverd in Nederland & België!

Kenmerken flessenhanger:

  • Verkrijgbaar in 6 verschillende formaten
  • Standaard dubbelzijdig bedrukt in full colour
  • Optioneel te voorzien van mat- of glanslaminaat
  • Vanaf 25 exemplaren
  • Levertijd: 5-6 werkdagen
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 5-6 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Horeca , Wijnverpakkingen

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de flessenhals label. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

119 x 60 mm
60 x 135 mm 65 x 110 mm
75 x 110 mm 80 x 120 mm 80 x 240 mm

Bedrukte Flessenhanger

Personaliseer uw relatiegeschenk met een bedrukte flessenhanger. Wilt u een speciale boodschap overbrengen of heeft u iets te vieren? Uw wijnfles wordt pas echt bijzonder met een opvallende hanger rondom de flessenhals.

De flessenhangers zijn verkrijgbaar in 2 verschillende formaten. Ze kunnen aflopend en dubbelzijdig full colour bedrukt worden tegen een zeer scherpe prijs.

Flessenhangers bedrukken

Geef uw flessenhals label een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren is de flessenhanger beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. Ook is een gelamineerd label beter beschermd tegen Uv-straling en blijft de kleur langer goed. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Vragen over de flessenhanger? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de flessenhangers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.