Briefpapier

Briefpapier is de basis van uw huisstijl. Bij 123drukken kunt u briefpapier laten bedrukken naar uw eigen wens! U kunt kiezen uit verschillende formaten, papierkwaliteiten en bedrukkingen.

Gratis geleverd op 1 adres in Nederland of België!

Kenmerken briefpapier:

  • Bijpassende enveloppen beschikbaar
  • Enkel- of dubbelzijdig in full colour te bedrukken
  • Spoedlevering mogelijk!
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 5 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Huisstijl , Zakelijk

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande link of illustratie voor een template van het briefpapier. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Briefpapier A4 Briefpapier A5

Briefpapier bedrukken in offset

Bij 123drukken kunt u briefpapier zowel enkelzijdig als dubbelzijdig in full colour laten bedrukken. Het extra witte 90 grams papier is geschikt voor laserprinters. Wilt u een meer luxe uitstraling, dan kunt u ook voor onze 120 grams extra witte papierkwaliteit kiezen. Het bestellen van briefpapier is al mogelijk vanaf 500 vel. Voor een compleet overzicht met aantallen en onze voordelige prijzen, verwijzen wij u graag naar de staffeltabel op deze productpagina. 

Naast briefpapier bieden wij nog meer huisstijl drukwerk aan zoals enveloppen en visitekaartjes. Klik hier voor een overzicht van onze huisstijl producten.

Briefpapier digitaal gedrukt

Heeft u minder dan 500 vel briefpapier nodig? Ook dan kunt u bij 123drukken.nl terecht! Bel met onze klantenservice voor een offerte op maat.

Heeft u vragen over briefpapier? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u een andere vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.