Beurswand recht Zippit

Een beurswand is onmisbaar om op de beurs uw product en/of dienst optimale zichtbaarheid te geven. Door uw presentatiewand te laten bedrukken met uw logo, boodschap, diensten, maakt u in één oogopslag duidelijk wie u bent en waar u voor staat!

U trekt het doek gemakkelijk over het frame en trekt het strak d.m.v. de ritssluiting. Deze zeer gebruiksvriendelijke pop-up wand met een recht lichtgewicht aluminium buizenframe wordt geleverd in een luxe koffer! Verlichting is optioneel.

Gratis geleverd in Nederland en België!

Kenmerken beurswand recht Zippit:

  • Eenvoudig in elkaar te zetten door genummerd kliksysteem
  • Keuze uit diverse afmetingen
  • Enkel- of dubbelzijdig full colour te bedrukken
  • 100% polyester hoes
  • Geleverd in luxe trolley met handschoenen en grondzeil
  • Levertijd: 9 werkdagen
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 9 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Presentatie

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de beurswand recht. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

100x100cm
100x230cm
100x300cm
150x150cm
200x150cm
200x230cm
250x150cm
250x230cm

300x150cm
300x230cm
400x230cm
500x230cm

Beurswand Zippit recht bedrukken

Wilt u meerdere beurswanden met verschillende opdrukken bestellen? Stop het product dan 2x in uw winkelmandje. De stretchdoeken met ritssluiting zijn ook los te bestellen. Hierdoor kunt u de beurswand voor verschillende evenementen gebruiken en hoeft niet opnieuw en frame te bestellen. U bespaart hiermee op een wand van 300 x 230 cm ruim 130 Euro! Heeft u open beursstand? Laat de wand dan dubbelzijdig bedrukken, zodat ook de achterzijde bedrukt is met uw logo.

Een complete beursstand maken?

De beurswanden met stretchdoek zijn verkrijgbaar in diverse vormen en formaten. Door de rechte beurswand te combineren met een gebogen beurswand, kunt u de oppervlakte van uw beursstand vergroten. 

Tevens is er voor deze strakke beurswand met rits LED- of halogeenverlichting beschikbaar, zodat u nog meer opvalt!

Wilt u ook een plek waar u uw presentatiemateriaal kunt neerleggen? Maak het geheel dan af met één van onze Zippit beursbalie’s! Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en van dezelfde kwaliteit als de beurswanden.

Voor extra exposure mag een roll-up banner of Zippit banner niet ontbreken! Door de gunstige prijsstelling kunt 1 of meerdere banners neerzetten om extra aandacht op uw bedrijf te vestigen.  

Heeft u vragen over de rechte beurswand? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de beurswand? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.