Kelnerbloks bedrukken

Gemakkelijk bestellingen noteren of de score van het dobbelen bijhouden? Met dit handige formaat kelnerblok heeft altijd een blocnote bij de hand! Met een bedrukt kelnerblok heeft u ook een perfect relatiegeschenk om uw bedrijf te promoten. 

Scherp geprijsd en franco huis geleverd in Nederland & België!

Kenmerken kelnerblok:

  • 70 grams wit papier
  • Formaten: 62 x 148 mm
  • 50 vel per blok
  • Vanaf 125 exemplaren
  • Levertijd: 9-10 werkdagen 
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 9-10 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Horeca

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van het kelnerblok. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaakprogramma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld  s.v.p. het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Kelnerblok
Kelnerblok

Kelnerblok bedrukken

Het kelnerblok is een handig bloknoot om bestellingen te noteren. Stel zelf een bedrukking samen met bijvoorbeeld uw logo. De vellen van het kelnerblok hebben een identieke full colour bedrukking en worden aan de kop gelijmd op een stevig grijsbord. 

Let op!  Standaard worden onze kelnerblokken gedrukt zonder lijnen. Wilt u een gelijnd notitieblok? Neem deze lijnen dan op in uw design!

Op onze categoriepagina 'horeca' zijn nog veel meer interessante promotionele producten te vinden om uw exposure te vergroten.

Heeft u vragen over de kelnerblokken? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u een speciale aanvraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.