Eurosleuf kopkaarten bedrukken

Wilt u uw producten meer laten opvallen en gebruikt u het standaard Eurolock ophangsysteem? Laat dan Eurosleuf kopkaarten bedrukken bij 123drukken!

Deze stevige kartonnen kaarten, ook wel headerkaarten of hangtabs genoemd, kunnen worden vastgeniet aan een productzakje en maken uw productpresentatie compleet.

Gratis geleverd in Nederland & België!

  • Geschikt voor Eurolock ophangsysteem
  • Snelle levertijd
  • Hoge attentiewaarde
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 5-7 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Promotie , Retail

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de eurosleuf kopkaarten. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Eurosleuf kopkaart 120x60mm  Eurosleuf kopkaart 160x60mm
Eurosleuf kopkaart 200x60mm  Eurosleuf kopkaart 240x60mm 
Eurosleuf kopkaart 120x100mm  Eurosleuf kopkaart 160x100mm 
Eurosleuf kopkaart 200x100mm  Eurosleuf kopkaart 240x100mm 
Eurosleuf kopkaart 320x100mm  Eurosleuf kopkaart 400x100mm

Eurosleuf kopkaarten bedrukken

De eurosleuf kaartjes worden enkelzijdig gedrukt in full colour en zijn verkrijgbaar in 10 formaten. De kaarten worden voorzien van een eurosleuf zodat deze opgehangen kunnen worden op het standaard eurolock ophangsysteem wat in veel winkels gebruikt wordt. De eurosleuven worden niet uitgebroken. Deze blijven bij de levering in het vel zitten.  

Bent u op zoek naar ander drukwerk om uw producten te promoten? Voor een compleet overzicht van onze promotionele producten klik op promotie of klik op retail voor een overzicht van ons retail assortiment.

Laat uw eurosleuf kopkaarten lamineren

Geef uw eurosleuf kopkaarten een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na het lamineren zijn de kopkaarten beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde levensduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de eurosleuf kopkaarten? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de eurosleuf kopkaarten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.