Ordners bedrukken

Ordners bestelt u gemakkelijk en snel bij 123drukken.nl! De ordners kunnen enkel- of dubbelzijdig in full colour worden gedrukt en worden standaard voorzien van laminaat ter bescherming. De luxe uitvoering van de ordnermap wordt standaard geleverd met grijpgat in de rug, radosleuven en randbeschermers.

Gratis verzending in Nederland en België!

Kenmerken ordner:

  • Verschillende vulhoogtes
  • Standaard of een luxe uitvoering
  • 2-rings hefboommechaniek
  • Enkel- of dubbelzijdig full colour bedrukt
  • Standaard v.v. mat -of glanslaminaat
  • Al vanaf 10 exemplaren 
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 11-12 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Aanleverspecificaties drukbestanden Ordners:

Klik op onderstaande link of illustratie voor een template van de ordner. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Ordner standaard
Ordner 35 mm standaard
Ordner 55 mm standaard

Ordner luxe
Ordner 35 mm luxe
Ordner 55 mm luxe

Ordner bedrukken

De ordnermappen van 123drukken kunnen enkel-of dubbelzijdig full colour bedrukt worden. U kunt kiezen voor een luxe of een standaard uivoering. De mappen zijn beschikbaar met een rug van 62 mm (vulhoogte 35 mm) en een rug van 74 mm (vulhoogte 55 mm). 

Ordners bestellen

Als u kiest voor de luxe uitvoering dan wordt de ordner standaard voorzien van een mat- of glans laminaat, een grijpgat in de rug, radosleuven en randbeschermers. De ordners zijn perfect te combineren met onze tabbladen. Ook de tabbladen kunnen full colour bedrukt worden en zijn verkrijgbaar in een variant met 2 gaten. Verder heeft de opbergmap een 2-rings hefboommechaniek en snelhechter. U kunt de mappen al bestellen vanaf 10 exemplaren.

Heeft u vragen over de ordner? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u een andere vraag over deze presentatiemappen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.