Tickets met perforatie bedrukken

Laat uw entreekaarten met afscheurstrip drukken bij 123drukken! Deze luxe toegangstickets kunnen geheel naar uw eigen ontwerp gedrukt worden en worden standaard voorzien van 1 of 2 nummers.

Gratis geleverd in Nederland & België!

Kenmerken entreetickets met perforatie:

  • 4 formaten
  • 400 grams gesatineerd MC
  • Standaard v.v. nummering
  • Dubbelzijdig full colour te bedrukken
  • Vanaf 50 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 4 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Tickets

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Voor opmaak van de tickets met perforatie kunnen wij u vooraf een template mailen. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Tickets met perforatie bedrukken

De tickets met perforatie worden gefabriceerd uit 400 grams gesatineerd mc, gestreken glad papier met een glossy uitstraling. De tickets worden dubbelzijdig full colour bedrukt.

Standaard worden de tickets voorzien van 1 of 2 afscheurstroken. Ook worden de tickets standaard genummerd met 1 of 2 nummers. U kunt zelf de positie van de nummering en de perforatie aangeven.

Bent u op zoek naar een standaard ticket zonder perforatie? klik dan hier!

Heeft u vragen over de tickets? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de tickets met afscheurstrook? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.