Wobbler standaard

De producten in uw schap of op uw balie vallen gegarandeerd op door deze rechthoekige wobbler! Door de rechthoekige vorm heeft u extra veel schrijfruimte voor het promoten van uw product.

Deze prijzen zijn inclusief de standaard stansvorm, het stansen en het uitbreken van de wobbler, en het opplakken van de plastic wiebelaar op de achterzijde.

Gratis levering in Nederland & België!

Kenmerken wobbler standaard: 

  • Formaat: A6, A6 long, CM, CS en A7 staand
  • 250 grams gesatineerd MC
  • Enkelzijdig full colour te bedrukken
  • Optioneel te voorzien van laminaat
  • Vanaf 25 exemplaren
  • Levertijd: 7 werkdagen
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 5 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Wobblers , Wobblers

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de wobbler standaard. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Wobbler standaard
74x210mm
Wobbler standaard
105x148mm
Wobbler standaard
74x105mm
Wobbler standaard
148x148mm
Wobbler standaard
100x100mm

Wobbler standaard bedrukken

Door de flexibele plastic strip beweegt de wobbler zodra iemand langs de wobbler loopt.

Wobbler standaard is verkrijgbaar in de formaten A6 (105 x 148 mm), A6 long (74 x 210 mm), CM (148 x 148 mm), CS (100 x 100 mm) of A7 staand (74 x 105 mm). De standaard wobbler kan enkelzijdig full colour bedrukt worden. Het 250 grams gesatineerd mc is stevig materiaal. U kunt ervoor kiezen om de wobbler te laten afwerken met matlaminaat, glanslaminaat of soft touch laminaat.

Bent u op zoek naar een andere vorm wobbler? Klik dan hier voor een compleet overzicht van onze wobblers. 

Laat uw wobbler lamineren

Geef uw wobblers een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de wobblers beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de wobblers standaard? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de standaard wobblers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.