wobbler hart

Bestel voor Valentijnsdag een hartvormige wobbler en laat uw schap of balie extra opvallen! Door de flexibele plastic strip beweegt het hart zodra iemand langs de wobbler loopt. Gegarandeerd succes! ♥

Combineer uw wobbler hart met een hartvormige flyer om uw actie nog succesvoller te maken!

De prijs is inclusief de hartvormige stansvorm, het stansen en het uitbreken van de wobbler, en het opplakken van de plastic wiebelaar op de achterzijde. 

Gratis levering in Nederland & België!

Kenmerken wobblers hartvorm: 

  • Formaat: 116 x 109 mm
  • 250 grams gesatineerd MC
  • Enkelzijdig full colour te bedrukken
  • Optioneel te voorzien van laminaat
  • Vanaf 25 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 5 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail info@123drukken.nl

Neem contact op

Categories: Wobblers , Wobblers

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande illustratie of link voor een template van de wobbler hart. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar info@123drukken.nl (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Wobbler hart 116 x 109 mm

De producten in uw schap of op uw balie vallen gegarandeerd op door deze wobbler!

Wobbler hart is verkrijgbaar in het formaat 116 x 109 mm. De hartvormige wobbler kan enkelzijdig full colour bedrukt worden. Het 250 grams gesatineerd mc is stevig materiaal. U kunt ervoor kiezen om de wobbler te laten afwerken met matlaminaat, glanslaminaat of soft touch laminaat.

Bent u op zoek naar een andere vorm wobbler? Klik dan hier voor een compleet overzicht van onze wobblers. 

Laat uw wobbler lamineren

Geef uw wobblers een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de wobblers beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de wobblers standaard? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de hartvormige wobblers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.