Driehoek kalenders

Driehoek kalenders zijn de ideale bureaukalenders. Ze nemen weinig plaats in en u bent altijd in beeld bij uw relatie. Deze kalenders worden enkelzijdig bedrukt met uw eigen ontwerp.

Geen verzendkosten!

Kenmerken driehoekskalenders:

• Formaat 99 x 210 mm
• Staand of liggend model
• 350 grams mc papier (mat of glans)
• Full colour bedrukking
• Vanaf 50 exemplaren te bestellen
• Optioneel te voorzien van laminaat

aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 11 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail info@123drukken.nl

Neem contact op

Categories: Kalenders

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de driehoek kalenders. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar info@123drukken.nl (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

template driehoekkalender
Klik hier voor template Driehoekkalender

Driehoek kalenders bedrukken

Deze driehoekkalenders worden ongevouwen geleverd met een plakstrip. De driehoek kalenders worden gefabriceerd uit 350 grams gesatineerd (glans) of silk (mat) papier. De kalenders worden al vanaf 50 exemplaren bedrukt. Drukwerk van 123drukken wordt gratis bij u afgeleverd!

Bent u op zoek naar een ander type kalender? Klik dan hier voor een compleet overzicht van onze kalenders.

Laat uw driehoek kalenders lamineren

Geef uw kalenders een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de kalenders beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de driehoek kalenders? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de driehoek kalenders? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.