Kaarten met 3D folie

Een kaart met 3D folie of 3D spotlak springt er letterlijk en figuurlijk uit. Kaarten met een exclusieve uitstraling al vanaf 50 exemplaren te bestellen.    

Franco huis geleverd in Nederland & België!

  • Vanaf 50 exemplaren
  • 3 verschillende standaard formaten
  • Folie in kleur goud en zilver
  • Keuze uit 2 verschillende hoogte folie / lak  
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 4-5 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de kaarten. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail). Een specifieke uitleg over het opmaken van de 3D laag vindt u terug in deze PDF aanleverspecificatie 3D folie / spotlak.  
 

A6 kaart met 3D folie Kaart A5 3D folie Kaart 148x148 3D folie
Kaart A6 formaat Kaart A5 formaat
Kaart 148 x 148 mm

Bedrukte kaarten met 3D folie / 3D spotlak

De kaarten worden enkel- of dubbelzijdig gedrukt in full colour of in zwart en zijn verkrijgbaar in 3 standaard formaten. De kaarten worden eerst voorzien van de bedrukking en vervolgens worden kaarten gelamineerd. Er wordt daarna een speciale lak aangebracht op de posties waar de folie of de spotlak gaat komen. Als laatste stap wordt de 3D folie of 3D spotlak aangebracht en hecht zich aan de onderliggende lak. Door deze productiemethode kan de folie of lak heel nauwkeurig worden aangebracht en kunt u de meest creatieve ontwerpen bedenken.      

Dikte (hoogte) van de de 3D folie of 3D spotlak (20µ of 40µ)

U kunt kiezen uit 20µ en 40µ (Mu) waarbij het aantal µ de “hoogte” bepaalt van de 3D folie / 3D spotlak-laag. Bij de inzet van 20μ is de nauwkeurigheid (spot-on) van de speciale lak het beste. Bij de inzet van 40μ is de “hoogte” beter, maar is er meer kans op uitvloeien. De 3D Folie / Spotlak mag maximaal 50% van je ontwerp bedekken. Het is mogelijk om 3D Folie / Spotlak aan te brengen op de voorzijde, achterzijde, of beide zijden.

Heeft u vragen over de bedrukte kaarten met 3D folie of 3D spotlak? 

Staat de gewenste oplage of jhet gewenste formaat niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de kaarten met 3D folie of 3D spotlak? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.