Tent kalender

Alle dagen van het jaar in beeld met de bedrukte tent kalender. De kalenders zijn breed inzetbaar als tafeldisplay of bureaukalender. Deze tent kalenders nemen weinig plaats in en zijn makkelijk met de post te versturen naar uw relaties. De kalenders worden bedrukt in full colour met uw eigen ontwerp. U kunt kiezen voor een kalender die reeds door ons geplakt is of een insteek model die u zelf in elkaar kunt zetten.       

Franco huis geleverd in Nederland & België!

  • Full colour bedrukking
  • Optie: mat- of glanslaminaat 
  • Model met insteekflapjes of geplakt model
  • Te bestellen vanaf 25 exemplaren
  • Levertijd: 5 werkdagen 
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 5 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail info@123drukken.nl

Neem contact op

Categories: Kalenders

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de tent kalenders. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar info@123drukken.nl (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

insteekmodel Model plakstrip
A5 liggend (210 x 148 mm) A5 liggend (210 x 148 mm)
A5 staand (148 x 210 mm) A5 staand (148 x 210 mm)
210 x 88 mm (liggend) 210 x 88 mm (liggend)
A4 staand (210 x 297 mm) A4 staand (210 x 297 mm)

Tent kalenders bedrukken

Deze tentkalenders worden voorzien van uw eigen full colour bedrukking. Het ontwerp inclusief calendarium kunt u aanleveren als PDF bestand.
De kalender heeft 2 zijden waarop u 6 maanden per zijde kwijt kunt.

De standaard papiersoort is 400 grams silk mc. Dit is een mooie gestreken papiersoort met matte uitstraling.Wilt u liever een andere papiersoort?
Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

De kalenders zijn beschikbaar in 2 uitvoeringen. U kunt kiezen voor een insteekmodel welke zelf in elkaar gezet kan worden door middel van handige insteek flapjes. Dit model wordt plat / plano geleverd. Bij de geplakte uitvoering hebben wij de kalender al voor u geplakt door middel van een plakstrip.

Bent u op zoek naar een ander type kalender? Klik dan hier voor een compleet overzicht van onze kalenders.

Laat uw kalenders lamineren

Geef uw kalenders een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de kalenders beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de tent kalenders?

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de tent kalenders? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.