IJskrabber bedrukken

Een bedrukte ijskrabber is een leuk product om uit te delen en is makkelijk per post te versturen. Een product dat vrijwel altijd wordt gebruikt en bewaard in de auto. De ijskrabber gaat vaak langer mee dan de auto zelf. U kunt kiezen uit 2 vormen. De ijskrabber wordt enkel- of dubbelzijdig bedrukt met uw eigen ontwerp. Wilt u een eigen unieke vorm laten maken dan is dat ook mogelijk. Vraag dan gerust een offerte aan. De ijskrabbers zijn te bestellen vanaf 25 stuks.

Gratis bezorging in Nederland en België!

  • 2 mm dik polystyreen
  • 100% recyclebaar
  • Full colour bedrukking eigen ontwerp
  • Optie 2 vormen  
  • Maatwerk mogelijk!
  • Vanaf 25 exemplaren
  • Levertijd: 4-5 werkdagen
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 4-5 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Promotie , IJskrabbers

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Als u op de onderstaande links of illustraties klikt dan download u een opmaaktemplate van de ijskrabber. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Model ijskrabber contour Model ijskrabber recht
Model contour Model recht

IJskrabber bedrukken

De ijskrabbers worden gemaakt van polystyreen, een massief, kunststof plaatmateriaal met een gladde toplaag. Het is licht in gewicht, buigzaam en 100% recyclebaar! De ijskrabbers worden geheel met uw eigen ontwerp geprint (enkel- of dubbelzijdig). Wij hebben 2 standaard vormen voor u geselecteerd. Wilt u liever een andere vorm dan is dat ook mogelijk. Vraag dan een offerte aan en u ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat.

Heeft u vragen over de bedrukte IJskrabbers? 

Heeft u specifieke vragen over de IJskrabbers?  Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.