Schrijfblokken en Notitieblokken bedrukken

Op uw bureau ligt toch ook altijd een notitieblok? Met een bedrukt schrijfblok bent u altijd in beeld bij úw klant! Een full colour bedrukt schrijfblok voorzien van uw logo of boodschap, is het perfecte relatiegeschenk om uw bedrijf te promoten. Door het notitieblok te voorzien van een bedrukte omslag creëert u een exclusieve uitstraling.

Scherpste prijzen en franco huis geleverd in Nederland & België!

Kenmerken schrijfblok en notitieblok:

  • Met of zonder omslag 
  • Aantal vellen per blok: 25, 50 of 100
  • Full colour bedrukking, compleet eigen design
  • Vanaf 25 exemplaren
  • Levertijd: 9-10 werkdagen
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 9-10 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van het schrijfblok. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaakprogramma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld s.v.p. het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Let op! Standaard worden onze notitieblokken en schrijfblokken gedrukt zonder lijnen of ruitjes. Wilt u een gelijnd schrijfblok? Neem deze lijnen dan zelf op in uw design!

Heeft u gekozen voor een notitieblok met een omslag? Gebruik dan ook onderstaande templates voor de opmaak.

Schrijfblok A4 Schrijfblok A5
Schrijfblok A6

Productspecificaties Schrijf- en notitieblokken

Vellen: 80 grams wit houtvrij offset. Milieuvriendelijk Eucalyptus papier en eenzijdig Full Colour bedrukt met bio-inkt.
Onderbord: 600 grams, gerecycled grijs karton. ( 0,8 mm dik )
Omslag (optioneel): 250 grams wit MC karton, eenzijdig Full Colour bedrukt met of zonder laminaat.
Bindwijze: gelijmd

Schrijfblokken bedrukken

Het schrijfblok zonder omslag is een voordelig product om uw bedrijf mee te promoten. Stel zelf een bedrukking samen met bijvoorbeeld uw logo en adresgegevens. De vellen van het notitieblok hebben een identieke full colour bedrukking. De notitieblokken worden aan de kop gelijmd op een stevig 600 grams gerecycled grijs karton. (0,8 mm. dik) en zijn verkrijgbaar is de formaten A4 (210 x 297 mm), A5 (148 x 210 mm) en A6 (105 x 148 mm). Tevens kunt u kiezen voor 25, 50 of 100 vellen per blok.

Let op! Standaard worden onze notitieblokken en schrijfblokken gedrukt zonder lijnen. Wilt u een gelijnd schrijfblok? Neem deze lijnen dan op in uw design!

Schrijfblokken met kartonnen omslag

Wilt u uw schrijfblokken laten voorzien van een omslag? Voor de omslag gebruiken wij een 250 grams witte kartonkwaliteit die eventueel kan worden gelamineerd. We hebben de keuze uit mat- of glanslaminaat. Heeft u een afwijkende vraag? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat!

Op onze categoriepagina Promotie zijn nog veel meer interessante promotionele producten te vinden om uw exposure te vergroten.

Heeft u vragen over de schrijfblokken?

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u een speciale aanvraag? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.