Puzzelboek

Even pauze, even puzzelen! Puzzelboekjes drukken met uw eigen omslag. Een superleuke give away. Een product dat lang meegaat en waarbij uw boodschap of logo geheel naar wens op de omslag bedrukt kan worden. Hiermee zult u zeker punten scoren. Al verkrijgbaar vanaf 125 exemplaren en we hebben eventueel ook puzzelboekjes voor kinderen. 

Gratis bezorging in Nederland en België!

  • Vanaf 125 exemplaren
  • Handzaam formaat
  • 36 pagina's puzzelplezier
  • Full colour bedrukking (ook binnenzijde omslag mogelijk)
  • Optie glans of mat laminaat
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 8 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Promotie

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande illustratie of link voor een template van de omslag puzzelboek. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Omslag puzzelboek
Omslag puzzelboek


De inhoud van het puzzelboek heeft standaard 36 pagina's en wordt gedrukt op 80 grams hoogwit offset papier. Het standaard handzame formaat van het boekje is 148 x 210 mm (A5). Het puzzelboek bevat verschillende soorten puzzels zoals kruiswoordpuzzels, woordzoekers, paardensprongen en cryptolines. De omslag wordt gedrukt op stevig 250 grams karton en deze kunt u geheel naar eigen wens vormgeven (alleen buitenzijde of buiten- en binnenzijde). De puzzelboekjes zijn standaard voor volwassenen maar we hebben ook puzzelboekjes voor kinderen.

Bent u op zoek naar andere promotioneel drukwerk? klik dan hier voor een compleet overzicht van ons promotie assortiment.

Laat uw omslag lamineren

De omslag wordt standaard voorzien van een zijdeglans lak. Geef de omslag een luxere uitstraling door voor de optie ‘laminaat’ te kiezen. Bij lamineren wordt het karton voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren is de omslag vanhet puzzelboekje beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. Ook biedt een gelamineerde omslag betere bescherming tegen de zon. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over het puzzelboek met eigen omslag? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over het puzzelboek? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.