CD hoesjes

Bij 123drukken kunt u cd covers laten bedrukken voor een scherpe prijs. U kunt al bedrukte cd covers bestellen vanaf 50 exemplaren. Lever uw eigen ontwerp bij ons aan en wij zorgen voor kwaliteitsdrukwerk.

Gratis verzending!

Kenmerken CD hoesjes:

• Formaat: 124 x 125 mm
• 300 grams gesatineerd MC
• Enkelzijdig full colour te bedrukken
• Optioneel: voorzien van laminaat
• Vanaf 50 exemplaren

aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 5 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Promotie

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande illustratie of link voor een template van de CD hoesjes. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

CD hoesje 124x125mm

CD hoesjes bedrukken

De cd hoesjes worden gefabriceerd uit 300 grams gesatineerd MC materiaal. De CD covers worden enkelzijdig full colour bedrukt en gratis bij u geleverd.

Laat uw CD hoesjes lamineren

Geef uw CD hoesjes een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de CD hoesjes beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. Ook biedt een gelamineerde CD cover betere bescherming tegen de zon. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de CD hoesjes? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de CD hoesjes? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.