Bedrukte bestekzakjes

Bij 123drukken kunt u bedrukte bestekzakjes bestellen vanaf 100 exemplaren. Ideaal voor een speciale gelegenheid. De bestekzakjes, ook wel bestekpochettes genoemd zijn reeds voorzien van een papieren servet. U hoeft enkel nog uw bestek in te steken. De bestekzakjes worden geprint met uw eigen logo of design. U kunt kiezen uit een wit of bruin bestekzakje en verschillende kleuren servet. Zelfs personaliseren is mogelijk, leuk voor de tafelindeling!   

Franco huis geleverd in Nederland & België!

  • Al vanaf 100 exemplaren te bestellen
  • Formaat 93 x 215 mm
  • Verkrijgbaar in stevig wit of bruin papier
  • Keuze uit 4 kleuren servetten
  • Bedrukking aan 1 of 2 zijden mogelijk
  • Snelle levertijd (5 werkdagen)

Heeft u voor uw bedrijf grote hoeveelheden nodig tegen scherpe prijzen? 
Kijk dan bij product Bedrukte bestekzakjes grote oplage.

aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 5 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Promotie , Horeca

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande illustratie of link voor een template van de bedrukte bestekzakjes. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail.

bestekzak met insnede  bestekzak zonder insnede

Met bestek insnede

Zonder bestek insnede

Bestekzakjes bedrukken

U kunt bestekzakjes laten printen vanaf 100 exemplaren! Van een bedrijfslogo tot een creatief design. U kunt de bestekzakjes aan 1 of 2 zijden laten printen. In bovenstaande template staat precies aangegeven welk deel van het bestekzakje geprint kan worden.      

Personaliseren van bestekzakjes

Wilt u een persoonlijk tintje geven aan het bestekzakje? Laat deze dan kostenloos personaliseren. Bijvoorbeeld een tafelindeling voor een groot diner, ieder bestekzakje voorzien van naam of speciale zin. Indien u hier gebruik van wilt maken informeer dan naar de mogelijkheden en aanleverspecificaties.       

Heeft u vragen over de bedrukte bestekzakjes?

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de bedrukte bestekzakjes? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.