Plafondhanger

Plafondhangers zijn poster die met ophanghaken aan het plafond gehangen kunnen worden voor meer exposure. De plafondborden zijn een echte blikvanger in uw winkel of showroom. De posters worden dubbelzijdig full colour gedrukt en worden voorzien van 2 boorgaten zodat de posters gemakkelijk opgehangen kunnen worden.

Gratis verzending in Nederland & België!

Kenmerken plafondhangers:

  • Formaat 695 x 490 mm
  • Staand of liggend
  • 300 grams gesatineerd MC
  • Met of zonder ophanghaak
  • Dubbelzijdig full colour te bedrukken
  • Vanaf 50 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 5 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Promotie

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande illustratie of link voor een template van de plafondhanger. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Plafondhanger liggend Plafondhanger staand

Plafondhangers bedrukken

De plafondhangers worden gedrukt op stevig 300 grams gesatineerd MC materiaal. De posters worden dubbelzijdig full colour bedrukt. U kunt de plafondhangers eventueel laten afwerken met mat- of glanslaminaat. 

Bent u op zoek naar ander promotioneel drukwerk? Klik dan hier!

Laat uw plafondhanger lamineren

Geef uw plafondhangers een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren is de plafondhanger beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. Ook biedt een gelamineerde plafondhanger betere bescherming tegen Uv-straling. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de plafondhangers? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de plafondhangers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.