Deurhangers bedrukken

Wilt u deurhangers laten bedrukken met uw eigen ontwerp? Wij bedrukken deurhangers op twee verschillende formaten en drie verschillende vormen. Door het 300 grams gesatineerd MC materiaal zijn de deurhangers zeer stevig en van een goede kwaliteit. Deurhangers worden vaak gebruikt als 'niet storen' bordje. 

Afwijkende vormen of formaten zijn op aanvraag mogelijk! Bel met 088 - 04 05 100 voor een offerte op maat of mail naar [email protected]. Wij staan u graag te woord!

Gratis geleverd in Nederland & België!

Kenmerken bedrukte deurhangers:

  • Formaat: 103 x 297 mm of 101 x 240 mm
  • 3 verschillende vormen
  • 300 grams gesatineerd MC
  • Enkel- of dubbelzijdig te bedrukken
  • Optioneel te voorzien van laminaat
  • Vanaf 25 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 3-6 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Promotie , Horeca

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de deurhangers. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Model 1 103x297mm Model 2 103x297mm
Model 3 101x240mm

Deurhangers bedrukken

De deurhangers zijn verkrijgbaar in de formaten 103 x 297 mm of 101 x 240 mm. Ook kunt u kiezen uit drie verschillende vormen.

De deurhangers kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig full colour bedrukt worden. Ook kunt u er voor kiezen om de deurhangers te laten afwerken met een mat- of glanslaminaat.

Klik hier voor andere promotionele producten.

Laat uw deurhanger lamineren

Geef uw deurhangers een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de deurhangers beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de deurhangers? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de deurhangers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.