Wolk flyer

De wolk flyer is een originele manier voor het promoten van een bijzonder actie, evenement of campagne. Combineer deze met onze wolk wobbler en zet uw actie extra draagkracht bij. Met uw eigen ontwerp zijn deze promotiemiddelen inzetbaar voor diverse mogelijkheden.

Binnen 4 werkdagen gratis bij u geleverd op één adres in Nederland & België!

Kenmerken wolk flyer: 

  • Formaat: A5 en A6
  • 300 grams gesatineerd MC
  • Dubbelzijdig full colour te bedrukken
  • Optioneel te voorzien van laminaat
  • Vanaf 10 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 4 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail info@123drukken.nl

Neem contact op

Categories: Retail , Flyers

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van flyer wolk. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar info@123drukken.nl (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Flyer wolk 148x105mm  Flyer wolk 210x148,5mm

Wolk flyer bedrukken

Deze wolk flyer wordt standaard tweezijdig full colour gedrukt op 300 grams papier en is verkrijgbaar in het formaat A5 (210 x 148 mm) en A6 (148 x 105 mm). Het 300 grams gesatineerd mc is stevig materiaal. U kunt ervoor kiezen om de wolk flyers te laten afwerken met mat- of glanslaminaat.

De prijzen zijn inclusief een standaard stansvorm, het stansen en het uitbreken van de vorm.

Bent u op zoek naar een andere vorm flyer? Klik dan hier voor een compleet overzicht van onze flyers. 

Laat uw flyer lamineren

Geef uw flyers een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de flyers beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de wolk flyers? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de wolk flyers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.