Verpakkingsdoos bedrukken

Verpak een pak stroopwafels in deze mooie verpakkingsdoos met uw logo en u heeft een perfect relatiegeschenk waar iedereen blij van wordt! De kubusdoos wordt geplakt geleverd zodat u de doos alleen hoeft uit te vouwen en te vullen.

Gratis geleverd!

Kenmerken verpakkingsdoos:

  • Formaat: 108 x 108 x 97 mm
  • 255 grams GC1 vouwkarton
  • Full colour bedrukking all-over
  • Optioneel te voorzien van laminaat
  • Vanaf 25 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 7-8 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail info@123drukken.nl

Neem contact op

Categories: Retail , Verpakkingen

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande illustratie of link voor een template van de verpakkingsdoos. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar info@123drukken.nl (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Verpakkingsdoos 108x108x97mm

Verpakkingsdoos bedrukken

De verpakkingsdoos wordt enkel- of dubbelzijdig bedrukt in full colour op stevig 255 grams GC1 vouwkarton. Het formaat van deze doos is gevouwen 108 x 108 x 97 mm. De verpakkingsdozen worden al vanaf 25 exemplaren geleverd. 

Bent u op zoek naar een ander retail drukwerk? klik dan hier voor een compleet overzicht van ons retail assortiment.

Laat uw verpakkingsdoos lamineren

Geef uw verpakkingsdoos een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de verpakkingsdozen beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. Ook biedt een gelamineerde verpakkingsdoos betere bescherming tegen de zon. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de verpakkingsdoos? 

Heeft u specifieke vragen over de verpakkingsdoos of staat de gewenste oplage niet in de tabel? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.