Wenskaart

De wenskaarten van 123drukken zijn ideaal voor het maken van bijvoorbeeld geboortekaartjes, uitnodigingen en kerstkaarten. Laat wenskaarten bedrukken met uw eigen ontwerp en maak indruk op de ontvangers van de kaarten! 

Kenmerken wenskaart

  • Formaat: A4, A5 en A6 (gevouwen)
  • Dubbel zijdig full colour te bedrukken
  • Enkelzijdig gestreken sulfaatkarton
  • Vanaf 25 exemplaren
  • Optioneel te voorzien van laminaat
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 4 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Zakelijk , Kaarten drukken

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de wenskaart. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Wenskaart 148x105mm 
liggend
Wenskaart 210x148mm 
liggend
Wenskaart 210x297mm 
staand


Wenskaarten bedrukken

Er zijn legio gelegenheden te noemen waar een bijzondere wenskaart met eigen bedrukking van pas kunnen komen. 123drukken drukt wenskaarten van hoogwaardige kwaliteit. De wenskaarten zijn dubbelzijdig full colour te bedrukken op 285 grams enkelzijdig gestreken sulfaatkarton. 

De binnenzijde van de wenskaart is goed te beschrijven met pen of potlood.

Bent u op zoek naar ongevouwen kaarten? Klik dan hier en bekijk onze ansichtkaarten. 

Laat uw wenskaarten lamineren

Geef uw wenskaarten een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de wenskaarten beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. Met laminaat is uw wenskaart beter bestand tegen verkleuring door zonlicht. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de wenskaarten? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de wenskaarten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.