Informatiewaaier bedrukt

Presenteer uw producten door middel van een overzichtelijke informatiewaaier. Met de luxe metalen busschroef en kaarten met afgeronde hoeken heeft u een mooi product in handen. De full colour bedrukte informatiewaaiers zijn leverbaar in 3 standaard formaten en te bestellen vanaf 125 exemplaren. Staat de gewenste specificatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op en wij maken een passende offerte voor u.  

Gratis bezorging in Nederland en België!

Kenmerken waaier:

  • 3 standaard formaten
  • 350 grams karton
  • Full colour bedrukking (dubbelzijdig)
  • Gebonden met luxe metalen busschroef
  • Maatwerk mogelijk op aanvraag
  • Vanaf 125 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 15 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Promotie , Nieuwe producten

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande illustratie of link voor een template van de kaarten voor de bedrukte informatiewaaier. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).


56 x 87 mm
59 x 165 mm
90 x 160 mm

Specificaties van de bedrukte informatiewaaier

De kaarten van de bedrukte informatiewaaier worden gedrukt op 350 grams karton. Standaard wordt een transparante speelkaartenlak aangebracht. Alle kaarten worden gestanst met ronde hoeken. U kunt kiezen uit 3 standaard afmetingen. Heeft u liever een ander formaat? Vraag dan een offerte aan.
De kaarten worden vergaard en gebonden door middel van een metalen busschroef en zijn daardoor makkelijk uit te waaieren. De waaiers zijn op aanvraag ook te leveren met een passende clickring of een oversized clickring.

Het aantal kaarten per waaier is verdeeld in 8 categorieën. Vanaf 1 t/m 40 vellen/kaarten per waaier. Wilt u bijvoorbeeld een waaier met 12 vellen/kaarten dan kiest u bij de optie aantal vel : t/m 15 vel.

Heeft u vragen over de waaier?

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de waaier? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.