Kartonnen labels bedrukken

Deze vintage kartonnen hanglabels met verstevigd ophangoog, zijn voor meerdere doeleinden inzetbaar! U kunt ze niet alleen als prijskaartje of geschenkkaartje gebruiken, maar ook als informatiedrager voor uw product!

TIP! U kunt de labels met de hand beschrijven voor een persoonlijke uitstraling. Maar wilt u tijd besparen, laat ze dan door ons bedrukken. Al mogelijk vanaf 100 stuks!

Gratis levering in Nederland en België!   

Kenmerken kartonnen labels:

  • Verkrijgbaar in de 3 meest gangbare formaten
  • Andere formaten / aantallen op aanvraag
  • Wit en lichtbruin Chamois Manilla karton
  • Verstevigd ophangoog (eyelet)
  • Blanco of bedrukt
  • Al vanaf 100 stuks te bestellen
De onbedrukte kartonnen labels (blanco) worden binnen 2 werkdagen geleverd (bestelling vóór 14:00 uur).

aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 5 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Promotie , Retail , Horeca

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande link of illustratie voor een template van vintage kartonnen label. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Label 35x70
Label 55x110
Label 65x130

Kartonnen kraft labels digitaal bedrukken

Door de kartonnen labels te bedrukken, kunt u op een originele manier uw boodschap overbrengen! De kartonnen witte of bruine kraft labels, zijn al vanaf 100 stuks digitaal te bedrukken. U kunt kiezen uit een enkel- of dubbelzijdige bedrukking in zwart of in full colour. Wilt u aan één zijde zwart en aan andere zijde full colour, kies dan voor de optie 4/4.

Waar kunt u de kartonnen hangtags voor gebruiken?

De kartonnen labels zijn op veel manieren in te zetten. U kunt ze o.a. gebruiken als kledinglabel, flessenhanger of prijskaartje. Door de hangtags van een persoonlijke boodschap te voorzien, kunt u ze ook gebruiken als uitnodiging voor een trouwfeest of een andere feestelijke aankondiging.

Gebruik een stukje henneptouw of Sisaltouw om het label aan uw product te bevestigen voor een vintage uitstraling en u trekt gegarandeerd de aandacht!

Ook in de automotive branche worden deze labels nog steeds gebruikt om aan onderdelen te hangen. Door het sterkte kraft karton en het extra verstevigde ophangoog, kan dit hanglabel wel tegen een stootje!

De kartonnen labels worden vaak in combinatie besteld met de bruine draagtassen.

Heeft u vragen over de kartonnen labels? 

Staat het formaat dat u zoekt er niet bij of heeft u specifieke vragen over de kartonnen labels? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.