Display kubus bedrukken

Laat uw reclame-uiting drukken op de display kubus van 123drukken. De kubus is op zes vlakken in full colour te bedrukken met uw eigen ontwerp!

Gratis geleverd in Nederland en België!

Kenmerken display kubus:

  • Formaat: 150 x 150 x 150 mm
  • Staand of liggend model
  • 300 grams GC1 vouwkarton
  • Enkelzijdig full colour te bedrukken
  • Optioneel: voorzien van laminaat
  • Vanaf 100 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 7-8 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Verpakkingen , Displays , Displays

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande illustratie of link voor een template van de kubus display. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Kubus display 150x150x150mm


Deze kartonnen kubus wordt gedrukt op 300 grams GC1 vouwkarton. 
Het product wordt geleverd op formaat 618 x 484 mm. U kunt deze kubus zelf makkelijk vouwen tot het formaat 150 x 150 x 150 mm. 

Bent u op zoek naar ander promotioneel drukwerk? klik dan hier voor een compleet overzicht van ons promotie assortiment.

Laat uw display kubus lamineren

Geef uw kubus displays een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de kubus displays beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. Ook biedt een gelamineerde kubus display betere bescherming tegen de zon. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de kubus display? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de kubus displays? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.