With Compliments Cards

 Heeft u een webshop of fysieke winkel? Dan zijn deze With Compliment Cards onmisbaar! Verras uw klanten door bij iedere bestelling een kaartje met een persoonlijke boodschap te doen.

TIP! Bespaar tijd en laat uw With Compliment Cards bedrukken met een standaard boodschap.

Gratis geleverd in Nederland & België!

Kenmerken With Compliment Cards:

  • Vanaf 250 exemplaren
  • 300 grams papier
  • Formaten: US en A5
  • Ongelamineerd / Ongelakt
  • Full colour, 1 pms of 2 pms kleuren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 7-8 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Huisstijl , Zakelijk

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de with compliment cards. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

With compliment cards
210x99mm
With compliment cards
210x148mm

With Compliment Cards bedrukken

Maak uw correspondentie persoonlijker met With Compliment Cards! De With Compliment Cards zijn verkrijgbaar in de formaten US (99 x 210 mm) en A5 (148 x 210 mm). De kaarten zijn gefabriceerd uit 300 grams offset materiaal en zijn daarmee van goede kwaliteit en goed beschrijfbaar. 

De With Compliment Cards zijn zowel enkel- als dubbelzijdig in full colour te bedrukken. U kunt er ook voor kiezen om de kaarten enkelzijdig in één of twee PMS kleuren te drukken.

Bent u op zoek naar andere promotionele of huisstijl producten? Neemt u dan snel een kijkje op de betreffende categoriepagina's.

Heeft u vragen over With Compliment Cards? 

Heeft u een speciale aanvraag of staat de gewenste oplage niet in de tabel? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.