Baliedisplay bedrukken

Met een baliedisplay laat u uw campagne of promotie in het oog springen op een balie of toonbank. Door de steun aan de achterzijde blijft de display stevig staan. De baliedisplay kan geheel naar uw eigen design gedrukt worden.

Gratis geleverd!

Kenmerken baliedisplay:

  • Formaten: A3, A4 of A5
  • Liggend en staand formaat
  • 1275 grams displaykarton
  • Enkelzijdig full colour te bedrukken
  • Vanaf 10 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 15 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Promotie , Displays , Displays

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de baliedisplays. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Templates liggend:
Baliedisplay A5 liggend
Baliedisplay A4 liggend
Baliedisplay A3 liggend
Templates staand:
Baliedisplay A5 staand
Baliedisplay A4 staand
Baliedisplay A3 staand

Baliedisplays bedrukken

De baliedisplays worden gefabriceerd uit stevig 1275 grams displaykarton. De displays worden enkelzijdig full colour bedrukt en kunnen afgewerkt worden in mat- of glanslaminaat. De balie display blijft stevig staan door de steun die aan de achterzijde wordt geplakt.

Bent u op zoek naar ander promotioneel drukwerk? klik dan hier!

Laat uw baliedisplays lamineren

Geef uw baliedisplay een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren is het baliedisplay beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de baliedisplays? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de baliedisplays? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor uw klaar.