Vloeipapier

Vloeipapier is uitermate geschikt voor het inpakken en beschermen van uw product. Door het vloeipapier te laten bedrukken met uw logo/design krijgt het geheel een stijlvolle uitstraling. Het bedrukte vloeipapier is verkrijgbaar in 3 formaten en te bestellen vanaf 125 vel.      

Gratis geleverd in Nederland en België!

  • 28 grams wit vloeipapier
  • Vanaf 125 vel 
  • 3 formaten 
  • Bedrukking 1 of 2 PMS kleuren of full colour
  • Levertijd 11-12 werkdagen
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 11-12 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van het door u bestelde bedrukte vloeipapier. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail.

Productietechnisch is de maximale inktbezetting (papier oppervlak) 60%. De maximale inktopbouw in full colour / CMYK = 250%..

Afloop:
Loopt de bedrukking in uw ontwerp helemaal tegen de rand van het papier (zie onderstaande template / roze snijlijn) dan moet u de bedrukking nog 3 mm laten doorlopen tot aan de groene stippellijn (afloop).  

vloeipapier 34x50 cm vloeipapier 50 x 70 cm vloeipapier 70 x 100 cm
template 50 x 34 cm
template 50 x 70 cm template 70 x 100 cm

Vloeipapier bedrukken

Met bedrukt vloeipapier, ook wel zijdepapier genoemd, schenkt u extra aandacht aan uw verpakte product. U kunt kiezen uit 1 kleur, 2 kleuren of full colour (CMYK). Het vloeipapier is in 3 formaten te verkrijgen. Handig om af te stemmen op de grootte van het product dat ingepakt gaat worden. Het wordt ook vaak als opvulpapier gebruikt.

Het te bedrukken oppervlak op het vloeipapier is maximaal 60%. Kiest u voor een full colour bedrukking dan is de maximale inktbezetting 250%. Het papier krijgt een leuk effect door uw logo of beeldmerk over het gehele vel te herhalen (diagonaal of horizontaal). Indien u kiest voor een metallic PMS kleur (bijvoorbeeld goud of zilver) dan geldt daar een toeslag voor.        

Vragen over de vloeipapier? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over het bedrukte vloeipapier? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.