Shirt flyer

Deze gestanste flyer in de vorm van een T-shirt komt natuurlijk zeer van pas bij het aankondigen van een sportevenement. Maar ook om een actie van een kledingwinkel te promoten kunnen deze shirt flyers ingezet worden. Met uw eigen ontwerp kunt u van deze flyer een echte eyecatcher maken.

Binnen 4 werkdagen gratis bij u geleverd op één adres in Nederland & België!

Kenmerken T-shirt flyer:  

  • Formaat 143 x 125 mm en 170 x 150 mm
  • 300 grams gesatineerd MC
  • Dubbelzijdig full colour te bedrukken
  • Optioneel te voorzien van laminaat
  • Vanaf 10 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 4 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Retail , Flyers

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van flyer shirt. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Shirt flyer 143x125mm Shirt flyer 170x150mm

Shirt flyer bedrukken

Deze shirt flyer wordt standaard tweezijdig full colour gedrukt op 300 grams glanzend papier en is verkrijgbaar in het formaat 142 x 125 mm en 170 x 150 mm. Het 300 grams gesatineerd mc papier is stevig materiaal. U kunt ervoor kiezen om de shirt flyer te laten afwerken met mat- of glanslaminaat voor extra stevigheid.

Bent u op zoek naar een andere vorm flyer? Klik dan hier voor een compleet overzicht van onze flyers. 

Laat uw flyer lamineren

Geef uw flyers een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de flyers beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de shirt flyers? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de shirt flyers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.