Ansichtkaarten gepersonaliseerd

Naast het bedrukken van de ansichtkaart met uw eigen ontwerp, kan de ansichtkaart ook voorzien worden van NAW-gegevens op de achterzijde. Deze data wordt uit een Excel-bestand gehaald welke u zelf moet aanleveren. De kaarten worden digitaal gedrukt met Variabele Data Printing (VDP). Met deze vorm van digitaal printen is het mogelijk uw mailing nog persoonlijker te maken.

Geen verzendkosten!

Kenmerken gepersonaliseerde ansichtkaarten:

  • Vanaf 25 exemplaren te bestellen
  • Enkelzijdig gestreken 285 grams sulfaatkarton
  • Dubbelzijdig full colour of full colour / zwart te bedrukken
  • Formaat: A4, A5, A6, 148x148 mm of 210x210 mm (ongevouwen)
  • Optioneel te voorzien van laminaat
  • Op basis van klantenbestand te personaliseren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 4 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Zakelijk , Kaarten drukken

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de ansichtkaart. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Ansichtkaart A4 liggend Anischtkaart A5 liggend
Anischtkaart A6 liggend Anischtkaart CL 210x210mm
Anischtkaart CM 148x148mm


Aanleverspecificaties adressenbestand:

Naast het artwork van de kaart zelf hebben wij van u een Excel-document nodig met het adressenbestand om de kaarten te kunnen personaliseren. Het is belangrijk dat het document is opgedeeld in vaste kolommen. Bijvoorbeeld bedrijfsnaam, T.a.v., Straat en huisnummer, postcode en plaats. U kunt dit adressenbestand samen met het artwork van de kaart mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail)
Heeft u nog vragen over de aanlevering hiervan? Neem dan gerust contact met ons op.

Gepersonaliseerde ansichtkaarten bedrukken

De ansichtkaarten zijn gefabriceerd uit 285 grams gestreken sulfaatkarton en zijn al vanaf 25 exemplaren te bestellen. Deze ansichtkaarten hebben aan de voorzijde een glanzende uitstraling en aan de achterzijde een matte uitstraling. De achterzijde van de kaart is beschrijfbaar.
De kaarten zijn dubbelzijdig full colour te bedrukken. Ook is het mogelijk om de voorzijde full colour en de achterzijde in zwart te bedrukken.

Bent u op zoek naar gevouwen kaarten? Klik dan hier en bekijk onze wenskaarten.

Laat uw gepersonaliseerde ansichtkaarten lamineren

Geef uw gepersonaliseerde ansichtkaarten een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de gepersonaliseerde ansichtkaarten beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. Ook biedt het laminaat een betere bescherming tegen uv-straling van de zon. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over gepersonaliseerde ansichtkaarten?

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over het personaliseren van ansichtkaarten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.