Tabbladen maken & bedrukken

Rangschik de documentatie in uw ringband of ordner met onze handige tabbladen! De tabbladen zijn verkrijgbaar met 2 of 4 boorgaten en zijn enkel- of dubbelzijdig in full colour te bedrukken. Laat de tabbladen bedrukken met uw logo of een opvallend design. 

Scherpe prijzen en franco huis geleverd in Nederland & België!

Kenmerken Tabbladen:

  • Vanaf 10 exemplaren
  • 400 grams mat gesatineerd MC
  • Formaat 224 x 297 mm
  • 2 of 4 boorgaten
  • Enkel- of dubbelzijdig in full colour te bedrukken
  • Ruimze keuze in aantal tabs
  • Optioneel te voorzien van laminaat
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 7-9 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes voor een template van de tabbladen. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

2 tabs 2 boorgaten
3 tabs 2 boorgaten
4 tabs 2 boorgaten
5 tabs 2 boorgaten
6 tabs 2 boorgaten
7 tabs 2 boorgaten
8 tabs 2 boorgaten
9 tabs 2 boorgaten
10 tabs 2 boorgaten
11 tabs 2 boorgaten
12 tabs 2 boorgaten
2 tabs 4 boorgaten
3 tabs 4 boorgaten
4 tabs 4 boorgaten
5 tabs 4 boorgaten
6 tabs 4 boorgaten
7 tabs 4 boorgaten
8 tabs 4 boorgaten
9 tabs 4 boorgaten
10 tabs 4 boorgaten
11 tabs 4 boorgaten
12 tabs 4 boorgaten

Tabbladen bedrukken

De full colour te bedrukken tabbladen hebben het formaat 224 x 297 mm en zijn geschikt voor ringbanden en ordners met een 2- of 4-rings mechaniek. U heeft een ruime keuze in het aantal tabbladen per set. De sets zijn te bestellen vanaf 10 exemplaren. 

De tabbladen zijn gefabriceerd uit stevig 400 grams gesatineerd MC materiaal. De tabbladen zijn perfect te combineren met onze A4 ringbanden en ordners

Volvlak bedrukking

Heeft uw ontwerp een volvlak bedrukking? Bijvoorbeeld all-over blauw of paars. Dan adviseren u wij om te kiezen voor laminaat. Laminaat voorkomt dat de inkt zal overzetten. Met name bij de boorgaten geeft het volvlak sporen van inkt aan de achterzijde van de tabbladen. Door te kiezen voor laminaat kunt u dit voorkomen. Zie onderstaand de voordelen van laminaat.

Laat uw tabbladen lamineren

Geef uw tabbladen een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de tabbladen beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de tabbladen? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u een andere vraag over dit product? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.