Wobbler wolk

Door de flexibele plastic strip beweegt de wolk zodra iemand langs de wobbler loopt Hierdoor zal uw product meer opvallen en wordt de kans op aanschaf vergroot! 

Deze prijzen zijn inclusief de wolkvormige stansvorm, het stansen en het uitbreken van de wobbler, en het opplakken van de plastic wiebelaar op de achterzijde. 

Gratis levering in Nederland & België!

Kenmerken Wobbler wolk:

  • Formaat: 148 x 105 mm en 210 x 148 mm
  • 250 grams gesatineerd MC
  • Enkelzijdig full colour te bedrukken
  • Optioneel te voorzien van laminaat
  • Vanaf 25 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 5 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Wobblers , Wobblers

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de wobbler wolk. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Wobbler wolk 148x105mm  Wobbler wolk 210x148,5mm

Wobbler wolk bedrukken

De producten in uw schap of op uw balie vallen gegarandeerd op door deze wobbler!

De wobbler wolk is verkrijgbaar in de formaten 148 x 105 mm en 210 x 148 mm. De wobbler wolk kan enkelzijdig full colour bedrukt worden. Het 250 grams gesatineerd mc is stevig materiaal. U kunt ervoor kiezen om de wobbler te laten afwerken met matlaminaat, glanslaminaat of soft touch laminaat.

Bent u op zoek naar een andere vorm wobbler? Klik dan hier voor een compleet overzicht van onze wobblers. 

Laat uw wobbler lamineren

Geef uw wobblers een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de wobblers beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Zet uw verkoopactie extra kracht bij!

Door uw boodschap op verschillende manieren te uiten, blijft deze beter hangen! Door de wobbler wolk te combineren met een wolk flyerzult u uw product beter verkopen.

Heeft u vragen over de wobblers wolk? 

Heeft u vragen over de wobbler wolk of zoekt u een ander formaat? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.