Boekenleggers bedrukken

Altijd in beeld zijn bij uw klant? Laat deze boekenleggers bedrukken met uw logo en uw relatie zal u dankbaar zijn. Geen ezelsoren meer en niet meer zoeken naar de laatst gelezen pagina! U kunt al boekenleggers bestellen vanaf 25 stuks.

Gratis geleverd in Nederland en België!

Kenmerken boekenleggers:

  • Formaat: 52 x 148 mm of 55 x 210 mm
  • 300 grams gesatineerd MC of offsetpapier
  • Dubbelzijdig full colour te bedrukken
  • Optioneel te voorzien van laminaat
  • Vanaf 25 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 4 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Promotie

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de boekenleggers. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

Boekenlegger 55x210mm Boekenlegger 52x148mm

Boekenleggers bedrukken

De boekenleggers worden gefabriceerd uit stevig 300 grams materiaal gesatineerd MC of offset materiaal en standaard dubbelzijdig full colour bedrukt.

Laat uw boekenlegger lamineren voor een langere levensduur

Geef uw boekenleggers een luxe uitstraling door voor de optie ‘lamineren’ te kiezen. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de boekenleggers beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de boekenleggers? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de boekenleggers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.