Papieren draagtassen gekleurd met platte handgreep

De gekleurde papieren draagtassen van 123drukken zijn niet te missen. Met deze opvallende papieren draagtassen geeft u uw producten in stijl mee. De tasjes zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, blauw, groen, rood en oranje. De gekleurde papieren draagtassen zijn, in tegenstelling tot plastic tassen, niet schadelijk voor het milieu en hebben een mooie uitstraling.

TIP! De rood en oranje gekleurde draagtassen kunnen worden voorzien van een zwarte opdruk geheel naar uw eigen ontwerp. 

De draagtassen worden gratis geleverd in Nederland en België!

Kenmerken gekleurde draagtassen:

  • Vanaf 250 exemplaren te bestellen
  • Verkrijgbaar in twee formaten en 4 kleuren
  • Zwarte bedrukking mogelijk bij rode en oranje tas (prijs op aanvraag)
  • Luxe uitstraling
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 2 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande illustraties of links voor een template van de gekleurde papieren draagtas. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

220x105x360 mm 320x140x420mm

Papieren draagtassen in verschillende kleuren en formaten

Kies een papieren draagtas in de kleur die mooi aansluit op uw huisstijl of kies voor een opvallende kleur waarmee u in het oog springt bij klanten of potentiële klanten. U kunt kiezen uit de kleuren zwart, blauw, groen, rood of oranje. De tasjes zijn verkrijgbaar in het formaat 220 x 105 x 360 mm of 320 x 140 x 420 mm. De tassen hebben een gevouwen bodem en brede zijvouwen, waardoor de tassen een grote inhoud hebben en een hoog draagvermogen.

• 220 x 105 x 360 mm – 70 gr.
• 320 x 140 x 420 mm – 80 gr.


Bent u op zoek naar wit of bruin gekleurde papieren draagtassen met platte handgreep? Klik dan hier! Ook hebben wij papieren draagtassen met gedraaide handgreep in het assortiment. Klik hier voor meer informatie over de papieren draagtassen met gedraaide handgreep.

Gekleurde papieren draagtassen laten bedrukken?

Geef uw producten mee in een oranje of rood gekleurde draagtas met een zwart geprint design en uw bedrijf of merk valt gegarandeerd op. De rode en oranje papieren draagtassen zijn voor een scherpe prijs digitaal te printen in de kleur zwart.

Gekleurde papieren tassen blanco bestellen?

U kunt de gekleurde papieren tassen ook onbedrukt bestellen bij 123drukken. De papieren tasjes worden gratis bij u geleverd.

Heeft u vragen over de papieren draagtassen?

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de gekleurde papieren draagtassen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.