Vloeipapier

Vloeipapier is uitermate geschikt voor het inpakken en beschermen van uw product. Door het vloeipapier te laten bedrukken met uw logo/design krijgt het geheel een stijlvolle uitstraling. Het bedrukte vloeipapier is verkrijgbaar in 3 formaten en te bestellen vanaf 125 vel.      

Gratis geleverd in Nederland en België!

  • 28 grams wit vloeipapier
  • Vanaf 125 vel 
  • 3 formaten 
  • Bedrukking 1 of 2 PMS kleuren of full colour
  • Levertijd: vanaf 8 februari
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 12-15 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail info@123drukken.nl

Neem contact op

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van het door u bestelde bedrukte vloeipapier. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail.

Productietechnisch is de maximale inktbezetting (papier oppervlak) 60%. De maximale inktopbouw in full colour / CMYK = 250%..

Afloop:
Loopt de bedrukking in uw ontwerp helemaal tegen de rand van het papier (zie onderstaande template / roze snijlijn) dan moet u de bedrukking nog 3 mm laten doorlopen tot aan de groene stippellijn (afloop).  

vloeipapier 34x50 cm vloeipapier 50 x 70 cm vloeipapier 70 x 100 cm
template 50 x 34 cm
template 50 x 70 cm template 70 x 100 cm

Vloeipapier bedrukken

Met bedrukt vloeipapier, ook wel zijdepapier genoemd, schenkt u extra aandacht aan uw verpakte product. U kunt kiezen uit 1 kleur, 2 kleuren of full colour (CMYK). Het vloeipapier is in 3 formaten te verkrijgen. Handig om af te stemmen op de grootte van het product dat ingepakt gaat worden.

Het te bedrukken oppervlak op het vloeipapier is maximaal 60%. Kiest u voor een full colour bedrukking dan is de maximale inktbezetting 250%. Het papier krijgt een leuk effect door uw logo of beeldmerk over het gehele vel te herhalen (diagonaal of horizontaal). Indien u kiest voor een metallic PMS kleur (bijvoorbeeld goud of zilver) dan geldt daar een toeslag voor.        

Vragen over de vloeipapier? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over het bedrukte vloeipapier? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.