Waaier

Presenteer uw producten door middel van een overzichtelijke waaier. Met de luxe metalen busschroef en de afgeronde hoeken aan de kaarten heeft u een mooi product in handen. De waaiers zijn leverbaar in een aantal standaard formaten en te bestellen vanaf 125 exemplaren. Staat de gewenste specificatie er niet bij? Neem gerust contact met ons op en wij maken een passende offerte voor u.  

Gratis bezorging in Nederland en België!

Kenmerken waaier:

  • 4 standaard formaten
  • 350 grams karton
  • Enkel- of dubbelzijdig full colour te bedrukken
  • Gebonden met luxe metalen busschroef
  • Vanaf 125 exemplaren
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail info@123drukken.nl

Neem contact op

Categories: Promotie

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande illustratie of link voor een template van de kaarten voor de waaier. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar info@123drukken.nl (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

waaier 56 x 87 mm waaier 59 x 176 mm waaier 86 x 122 mm waaier 105 x 148 mm
56 x 87 mm 59 x 176 mm  waaier 86 x 122 mm waaier 105 x 148 mm


De kaarten van de waaier worden gedrukt op 350 grams karton. U kunt kiezen uit 4 standaard afmetingen. Heeft u liever een ander formaat? Vraag dan een offerte aan.
De kaarten worden vergaard gebonden door middel van een metalen busschroef en zijn daardoor makkelijk uit te waaieren.

Heet aantal kaarten per waaier is verdeeld in 3 categorieën : 1 t/ 8 kaarten, 9 t/m 16 kaarten & 17 t/m 32 kaarten. Wilt u een waaier met 12 kaarten dan kiest u voor optie 9 t/m 16 kaarten.    

Bent u op zoek naar ander promotioneel drukwerk? klik dan hier voor een compleet overzicht van ons promotie assortiment.

Kaarten voorzien van laminaat

De kaarten worden standaard voorzien van een zijdeglans lak. U kunt ook kiezen voor de optie laminaat. Bij lamineren wordt het drukwerk voorzien van een zeer dunne kunststof laag met een matte of glanzende uitstraling. Na lamineren zijn de kaarten in de waaier beter bestand tegen vocht, scheuren en andere beschadigingen. Ook biedt een gelamineerde waaier betere bescherming tegen de zon. De lamineer optie zorgt voor een verhoogde gebruiksduur van het drukwerk.

Heeft u vragen over de waaier? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u specifieke vragen over de waaier? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.