Koffiebekers

Val op met bedrukte koffiebekers van 123drukken.nl. U kunt de koffiebekers voorzien van uw eigen logo of ontwerp. Wij hebben voor u het meest voorkomende formaat geselecteerd en kunnen deze daardoor scherp aanbieden. Oplage vanaf 1000 stuks.

Gratis geleverd in Nederland en België!

Kenmerken bedrukte koffiebekers:

  • Formaat 180 cc
  • Karton met PE coating
  • Voorzien van full colour print rondom
  • Vanaf 1000 exemplaren
  • Snellere levertijd op aanvraag
  • Grotere oplages op aanvraag 
  • Levertijd 15-20 werkdagen   
aanleverspecificaties drukbestanden
OplageLevertijd: 15-20 werkdagen

Let op: drukbestanden kunt u aanleveren nadat de bestelling is geplaatst.

Heeft u een speciale aanvraag of advies nodig over dit product?

Bel met 088 - 04 05 100 of mail [email protected]

Neem contact op

Categories: Promotie , Horeca

Aanleverspecificaties drukbestanden:

Klik op onderstaande linkjes of illustraties voor een template van de koffiebeker. Hiermee kunt u dit item in uw eigen opmaak programma vormgeven. Vervolgens kunt u het drukbestand, na het plaatsen van uw bestelling, aanleveren per mail. U kunt het bestand mailen naar [email protected] (vermeld het ordernummer in het onderwerp van uw mail).

koffiebeker 180 cc
Formaat 180 ml

Productspecificaties koffiebekers

De kartonnen koffiebekers worden digitaal geprint en vervaardigd van met PE coating. De koffiebekers worden verkocht in 2 formaten. Inhoud 180 cc en 230 cc. U kunt de koffiebekers bestellen tegen zeer aantrekkelijke prijzen, vanaf 1000 tot 20.000 stuks. Grotere oplage op aanvraag mogelijk. De levertijd is standaard 15-20 werkdagen. Heeft u de bekers sneller nodig? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Heeft u vragen over de bedrukte koffiebeker? 

Staat de gewenste oplage niet in de tabel of heeft u een speciale aanvraag m.b.t. de koffiebekers? Neem dan gerust contact met ons op. Onze drukwerkexperts staan op werkdagen van 8:30 tot 17:00 uur voor u klaar.